KERSTMENU

Bruisend aperitief met feestelijke hapjes

Gegratineerde oester | Mousse van kreeft en garnalen | Carpaccio van gerijpte lende met truffelcrème

***

Knolselder-pastinaaksoep met kruidencrumble en pastinaakchips

***

Gebakken Schotse zalm op z’n vel, gegrilde gamba,

zeekraal, sabayon van champagne

***

Tournedos “Black Angus”, saus met oude porto,

witloof, knolgroentjes, mini kroketjes

***

Trio van chocolade

Brownie met witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade

***

Koffie



menu € 75,00
met passende wijnen + € 22,00

Dit menu is enkel verkrijgbaar op:

24 december om 19.30 uur (volzet)

25 december om 12.00 uur (volzet)

———————————————————

Take away kan besteld worden aan € 67,00 per persoon inclusief ½ fles cava (geen koffie). De sabayon van champagne wordt bij het voorgerecht vervangen door een witte wijnsaus.

Bestellen kan tot 20 december om 12.00 uur

Afhalen is mogelijk op:

24 december tussen 16.00 uur en 17.30 uur

25 december tussen 10.00 uur en 11.30 uur