KERSTMENU
Bruisend aperitief met feestelijke hapjes
Gegratineerde oester | Mousse van kreeft en garnalen | Carpaccio van gerijpte lende met truffelcrème
***
Knolselder-pastinaaksoep met kruidencrumble en pastinaakchips
***
Gebakken Schotse zalm op z’n vel, gegrilde gamba,
zeekraal, sabayon van champagne
***
Tournedos “Black Angus”, saus met oude porto,
witloof, knolgroentjes, mini kroketjes
***
Trio van chocolade
Brownie met witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade
***
Koffie
menu € 75,00
met passende wijnen + € 22,00
Dit menu is enkel verkrijgbaar op:
24 december om 19.30 uur (volzet)
25 december om 12.00 uur (volzet)
———————————————————
Take away kan besteld worden aan € 67,00 per persoon inclusief ½ fles cava (geen koffie). De sabayon van champagne wordt bij het voorgerecht vervangen door een witte wijnsaus.
Bestellen kan tot 20 december om 12.00 uur
Afhalen is mogelijk op:
24 december tussen 16.00 uur en 17.30 uur
25 december tussen 10.00 uur en 11.30 uur